Reeds verschenen

Bo en de Babes is de eerste roman voor volwassenen van deze tijd door Hein van Elteren, die al de nodige bekendheid verwierf met zijn spirituele jeugdboeken.

 

Kleuren in de lucht

Kleuren in de luchtTwee hooggevoelige kinderen ontmoeten elkaar…
Jenny en Ralf leiden heel verschillende levens, tot ze elkaar ontmoeten, zomaar op straat. Meteen gebeuren er wonderlijke dingen. Jenny en Ralf zien overal kleuren in de lucht. Soms voelen ze tegelijk dezelfde pijn. Ze weten precies van elkaar wat ze denken en ze weten ook dat ze broertje en zusje zijn, ook al hadden ze elkaar nog nooit eerder ontmoet. Hoe kan dat allemaal? En wat voor een groot plan is dat eigenlijk, waar alle kinderen aan mee mogen doen, om de aarde weer mooi en heel te maken?

Ralf en Jenny gaan op avontuur in die nieuwe geheimzinnige wereld. In het begin is alles even leuk en spannend, maar dan gaat er iets mis. Ralf raakt in de macht van de Nare Wensheks. Jenny doet wat ze kan om hem te bevrijden…

Klik hier om het boek te bestellen.

 

 

 

Het grote kleuren spel

Het grote kleurenspelEen modern sprookje in een New Age-setting.
Een groep Nederlandse kinderen viert vakantie op een camping in Zuid-Frankrijk. Deze kinderen zijn in staat om door middel van overdracht van gedachten met elkaar te communiceren; zij zien aura’s en weten dat hun geest met een zilveren koord aan het fysieke lijf is gebonden. Op het einde van de vakantie wordt door de ouders een spel georganiseerd dat lijkt op ganzenborden en waarin de natuur een grote rol speelt. Al spelend ondergaan zij initiatieriten, die hen naar lichaam en geest reinigen. Hun tocht krijgt het karakter van een queeste, een zoektocht naar de zin van dit leven, als zij onder meer in contact komen met aardwezens, trollen en feeën, die hen door een poort van de tijd een blik gunnen op de toekomst. Stap voor stap zullen zij door het loslaten van identificaties ontdekken wie zij zijn.

Klik hier om het boek te bestellen.

 

 

 

Dromen van de Tijdgrot

Dromen van de TijdgrotBirgit krijgt een droom.
Ze is diep onder de grond in een grot met allerlei poorten. Je kunt daar gemakkelijk naar andere tijden reizen. Eerst droomt ze over dingen die later echt gebeuren. Dan ontdekt ze hoe ze lang geleden leefde in het land Devenstrie. Toen kon ze mensen genezen, met haar handen en met kruiden. Nu wil ze dat graag weer leren, want ze krijgt steeds meer last van alle pijn in de wereld. In de zomer viert ze met haar vriendjes vakantie in Zuid-Frankrijk. Samen gaan ze op avontuur. Ze komen steeds dieper in de Tijdgrot terecht. Langzaam maar zeker ontdekken ze de geheimen van Devenstrie…

Klik hier om het boek te bestellen.

 

 

 

 

De jongen van de zee, de zee

De jongen van de zee, de zee 2000 jaar geleden op een schots eiland
Hein is in zijn dromen Ned geweest, een Keltische jongen van twaalf die 2000 jaar geleden leefde op een van de eilanden voor de Schotse kust.
Je kijkt door de ogen van Ned, je denkt met de kennis van toen en het brein van een jongen die net in de puberteit is.

Een jongen met paranormale gaven -net als Hein van Elteren zelf. Je beleeft mee hoe Ned zijn gaven ontdekt in het Land van Verlangen, hoe hij onverwachte vrienden -zichtbare en onzichtbare- krijgt. De wijsheid van zijn grote vriend, de vossengeest Sionnách, is verrassend.

Ned moet in veel te korte tijd beslissingen leren nemen over leven en dood. Hij komt voor een onmogelijke keuze te staan. Gunt hij het leven aan een vriendelijke, maar behoudende toekomstige leider? Of moet die sterven zodat een onsympathieke strijder de stam zal gaan leiden? Een man die zijn volk zeker in oorlog zal brengen? De toekomst van de laatste Kelten op het eiland is ongewis… of hij nu voor de een of de ander kiest.

Klik hier om het boek te bestellen.