Recensies

Hans Plomp, schrijver, inspirator van Ruigoord

Ik heb Bo weer gelezen, zelfs beter dan de 1e keer.
Het grijpt me op een of andere manier behoorlijk aan. Ik vind het een bijzonder boek, moedig, kwetsbaar, opwindend, liefdevol relativerend, goed geschreven. En dat piratenleven spreekt me natuurlijk zeer aan.
Eerlijk gezegd heb ik hier en daar gehuild, wat me niet vaak overkomt bij een boek. Dit is mijn recensie. Beter kan je niet hebben, denk ik.

 

Patrick Smolders, coach en facilitator bij Creative Present

Ik ben bepaald niet into het nieuwetijdswereldje. Toch gaf Bo en de Babes me veel leesplezier en méér dan dat. Dat zit ´m ondermeer in alles wat de hoofdpersonen – uiterlijk en innerlijk – meemaken en ontdekken. Gefascineerd heb ik het van A tot Z gelezen – in een persoonlijke recordtijd van 3 dagen. Bo & The Babes is zeldzaam verslindbaar!

 

Anke Hazebroek

Genoten heb ik van de kinderboeken die Hein tot nu toe geschreven had.
Wij kennen elkaar al geruime tijd en hebben al veel gesprekken gevoerd.
Blij verrast was ik met de uitgave van Bo en de babes; een boek voor Volwassenen, en ook vereerd dat ik elke week 11 bladzijden van dit prachtige boek heb mogen lezen op voorhand. Meestal kon ik niet wachten tot de week om was.
Een mooi boek vol verrassende elementen met een dosis spiritualiteit gelardeerd met heel veel humor.
Dank je Hein. Liefs van Anke Hazebroek.

 

Sarah Morton, schrijfster

Bo en de babes is zijn eerste roman voor volwassenen. Ik was heel benieuwd.
Het is beeldend, speels en pikant geschreven. Meer lezen>

 

Nicky Janssen

Het verhaal over de, duidelijk vrije Nederlandse, jonge man die zijn leven zo leuk mogelijk beleeft en toch steeds vaker bewust wordt dat hij ergens iets mist. Zijn lot zelf geeft richting aan zijn zoektocht.
In de heerlijke humorvolle stijl, en met de spirituele kracht van Hein geschreven, betekent dat: Ontspannen genieten van een boek.
Een boek dat je terugroept en boeit tot het einde toe. Wie kan de zelfreflectie weerstaan?
Met kleine beetjes gelezen, zoals ik deed, “beleef” je het ganse verhaal en zijn inwerking op je, waarschijnlijk intenser.
Een boek dat je liefst 2 keer leest om het ten volle te genieten en dat je graag warm aanbeveelt.
Met een dankbare knuffel voor al degenen die hielpen dit boek in mijn handen te doen belanden.

 

Chrisjan Leermakers, aardewerker, familie-, organisatie- en natuuropsteller… maar vooral ook: man

Hein van Elteren heeft een prachtig boek geschreven. Ik heb het in een adem uitgelezen.
Hein schrijft heel kleurrijk en beeldend. De personages gaan direct voor je leven en lijken zo weggelopen uit je eigen spiritueel-sjamanistische kennissenkring.
Veel mannen zullen zich op een of andere manier in de hoofdpersoon herkennen, ofwel een soortgelijke jeugd gehad, ofwel juist het omgekeerde, waardoor je je eigen sores gaat relativeren.
Eigentijdsige festivallen vormen de inspirerende entourage van dit bij tijd en wijle confronterende maar altijd boeiende en vermakelijke relaas.