Over de helft!

Mini omslag Bo en de babes-binnenkortBen lekker aan het redigeren, al ruim over de helft en het gaat steeds sneller. Om je een idee te geven van waar ik nu ben (blz. 263):
“Toen kwamen ze bij een kraam met leren buideltjes, ratels, kettingen van barnsteen en Moeder Aarde-kaarten. Yvon bekeek de uitstalling aandachtig. De handelaarster bleek een gebruinde dame met een lange grijze vlecht, gehuld in een zachte wolk van salierook en een kleurige tuniek. Ze begon: ‘Zoek je iets speciaals?’
‘Nee hoor. Ik ben gewoon nieuwsgierig.’
‘Dat is een goede eigenschap; daar kom je ver mee in de wereld.’
‘O ja?’ Verrast keek Yvon recht in haar diepbruine ogen. ‘Ik ben altijd wel nieuwsgierig, maar ik weet nog bijna niks van Indianen en zo.’
‘Prima. Je hoeft niet zoveel te weten. Kennis is vaak maar ballast. Het is veel interessanter wat je voelt. Tenminste, dat is mijn ervaring.’
Yvon knikte, duidelijk geraakt. Voorzichtig…”