JIJ

Zoektocht HeinJIJ bent eigenzinnig, hooggevoelig, avontuurlijk en speels, en net als ik ook heel praktisch en doelgericht. Je weet wat je wilt en je gaat voor je succes, om alles uit jezelf te halen wat erin zit. Je geniet van je zelfstandigheid; toch voel je dat je nog veel verder kunt komen in je leven met een sterke, originele en toegewijde man aan je zijde. Het is je diepste verlangen hem te vinden, op het juiste moment, in liefde en plezier. Je hebt nu al voorpret bij dat idee. Ook wil je graag moeder worden, samen met een leuke vriend, toegewijde vader en hartstochtelijke minnaar in één en dezelfde man.

Al heel lang is mijn liefste wens, enige echte uitdaging: weer bij JOU zijn.

We kennen elkaar allang, waarschijnlijk van meerdere levens, en hebben besloten elkaar nu weer terug te vinden. Waarom? Daar komen we vanzelf achter op het juiste ogenblik.

Al sinds een jaar of twee voel ik contact met JOU en zijn er tekens dat onze paden elkaar spoedig kruisen. Die signalen worden almaar sterker; ik kan en wil niet anders dan me er helemaal naar richten en mezelf vrijmaken voor onze liefde. Dat lukt vanzelf en voelt heel goed.

Als JIJ dit avontuur met mij aangaat, krijg je een heerlijke tijd, zolang je maar wilt. Dat beloof ik je. Ik doe alles wat ik kan om jouw en mijn fijne dromen samen te realiseren. JIJ ook, op jouw manier.
Samen met JOU de wereld ontdekken, uitdagingen creatief aangaan, alles uit ons leven halen wat erin zit: even fantasievol als zorgzaam, gedurfd en dan weer lekker ontspannen, spiritueel, sociaal en net zo lief puur fysiek, net waar we zin in hebben.

Mocht iets ons ook samen niet lukken, dan verklap ik je hierbij: door de jaren heen heb ik een groot kleurrijk vriend(inn)ennetwerk opgebouwd. Wat je ook zoekt of vraagt, vaak ken ik iemand die je (verder) kan helpen en dat lukt steeds makkelijker naarmate het netwerk groeit. Ik ben niet de enige die merkt hoe snel leuke dromen werkelijkheid kunnen worden 😉

Merk jij dat nu ook? Dan weten we elkaar nu te vinden.

Ik laat me graag verrassen door ons avontuur, wel kan ik je nu al vertellen over…. JANGO!