JANGO!

Zoektocht HeinBij “Ik zit nu midden in een nog veel groter avontuur” dacht ik allereerst aan JOU, ook al hebben we elkaar in deze tijd fysiek nog niet ontmoet. Hoe we elkaar nu weer gaan vinden is al een prachtige reis op zich en het wordt nog veel leuker:

# Al een hele poos voel ik namelijk niet alleen contact met jou, maar ook met JANGO. Jango is nog niet als mens geboren, maar is dat wel van plan. Hij zoekt dus twee leuke ouders die veel van elkaar houden en er bewust voor kiezen hem hier op de Aarde te helpen.

Deze extra uitdaging begon in 2014. Ik droomde meerdere keren van een jongen die op mijn pad ging komen. Dat hij Jango heet en hoe hij eruitziet weet ik sinds 2 februari 2015. Toen maakte hij zich plotseling bekend, op een overweldigende manier. Een half uur lang voelde ik een golf van liefde, humor en plezier recht in mijn hart. Ook zag ik duidelijk, levensgroot, een jongen van een jaar of twaalf, zelfverzekerd, tevreden en onverstoorbaar vrolijk. Zijn uiterlijk verklap ik hier niet, want mogelijk nam hij bewust een vorm aan van lang geleden. Hij vertelde me zijn naam en dat hij graag binnenkort geboren wil worden, maar dat spannend vindt. Nu leeft hij in een tijdloos gelukkige sfeer; het zal wel wennen worden hier op Aarde. Daarom zoekt hij twee ouders die goed met elkaar en met de Aarde omgaan en samen echt kunnen genieten, zodat ze ook Jango de harmonie en liefde kunnen geven die hij wenst. Ik voel me diep ontroerd, vervuld en blij dat hij JOU en mij heeft uitgekozen.

Sinds deze zeldzaam krachtige kennismaking heeft Jango zich niet meer zo concreet laten zien, maar ik voel hem bij me en weet dat hij bezig is ons in contact te brengen. Hoe precies? Ik laat me graag verrassen. JIJ ook?