Het grote avontuur van de Liefde!

Zoektocht HeinZoals veel van jullie weten begon ik twee jaar geleden mijn leven helemaal vrij te maken voor het grote avontuur van de Liefde. Daar voel ik me sterk in geleid. Steeds sterker.
Nu komt alles in een stroomversnelling. In één keer ben ik begonnen met deze posts.
Dat was ik al een paar maanden van plan, maar plotseling (Nou ja, niet helemáál toevallig op 2 februari… haha, hoor ik Jango lachen) was het juiste ogenblik daar. En het voelt heel goed.

Voorlopig ben ik heel veel thuis; tot 1 maart heb ik helemaal vrij genomen voor de eindredactie van Bo en de babes. Dus dat posten gaat wel lukken 😉
Nu kun je alles lezen over Bo en de babes, de voorintekening, de Liefdebeweging, de presentaties in Rotterdam, en natuurlijk ook over JOU, mijn grote liefde die ik snel voel naderen en JANGO!, die graag bij ons geboren wil worden.
Ik had nooit kunnen verzinnen dat ik daar nog eens een website over zou lanceren. Het leven is vol verrassingen, zelfs (juist) voor een fantasyschrijver. Tegelijk wist ik het diep in mijn hart allang.
Al een jaar of 25 geleden wist ik glashelder: er komt een dag, als ik dan nog geen partner gevonden heb ga ik het van de daken schreeuwen.

“Rustig maar Hein, busje komt zo.”

Ja, haha, maar die gedachte/dat weten blééf terugkeren door de jaren heen. En nu klopt het en doe ik het gewoon.
Dit is mijn weg: de weg van de grote, totale Liefde.
En dat voelt goed, met veel dank voor al jullie steun.
En dit is nog maar een (piepklein) beginnetje;-) als ik al mijn dromen en voorgevoelens mag geloven, wat ik graag doe;-)