De Liefdebeweging!

 

De Liefdebeweging 512x512Verlang jij hartstochtelijk naar de grote Liefde in je leven? Noem jij jezelf wel eens hooggevoelig, dan wel veel te gevoelig? Wéét je allang dat die grote Liefde een illusie is? 

Heb je nu vaak genoeg gehoord dat je je wensen los moet laten en eerst voldoende van jezelf moet houden? Dat de liefde dan vanzelf komt, op het juiste moment, of niet, helaas, want in dit leven is nou eenmaal niks zeker?

En heb je je vriend(inn)en die dat zeggen voldoende bedankt, omdat ze echt het beste met je voorhebben met al hun wijze raad en warme steun, maar geloof je TOCH nog in de GROTE LIEFDE, elke dag sterker?
Zo sterk dat je de Liefde steeds meer centraal stelt in je leven.

Nog leuker: je kunt alleen nog leven voor de harmonie, het plezier en de Liefde. Alles wat je daarvan af zou kunnen houden lost vanzelf op, net of het er nooit geweest is. Alle pijn en woede die je tegenkomt, van vroeger en nu, bij anderen en jezelf, mogen er zijn. Je voelt ze steeds meer oplossen.
Meer en meer hier op Aarde, ben je vervuld van licht en Liefde.

Herken je dit? Of maak je dit nog niet (zo vaak) mee in je eigen leven, maar verlang je er wel naar, hoe sterk en op wat voor manier dan ook?

Welkom in de Liefdebeweging!

Een snelgroeiend netwerk voor mensen zoals JIJ en WIJ, die leven vanuit ons hart. We kiezen ervoor onze passies hier op Aarde te verwezenlijken, wat er ook gebeurt, op alle mogelijke manieren waar we blij van worden. We helpen elkaar zoveel mogelijk en maken samen zo steeds meer plezier.

Liefdebeweging activiteiten
Wat lijkt JOU leuk om allemaal te beleven en doen, samen met één of meer andere gevoelige passievolle mensen, die hun dromen ook helemaal hier en nu realiseren?

  • Sfeervolle inspirerende ontmoetingsbijeenkomsten?
  • Reizen waar je al jaren van droomt, maar die je in je eentje (nog) niet voor elkaar kreeg?
  • Deelnemen aan cursussen, workshops, evenementen? Creatief, sportief, spiritueel, noem maar op, net waar je zin in hebt?
  • Het bezoeken van tentoonstellingen, naturistenterreinen, concerten, kleinschalige festivals?
  • Creatief samenwerken met collega-kunstenaars; spraakmakende groepspresentaties die veel publiciteit en verkoop opleveren?

Dit alles en nog veel meer is mogelijk binnen de Liefdebeweging.
Veel van deze dingen gebeuren nu al, meestal (nog) op kleine schaal, met diverse organisatoren en deelnemers, in een warme open vriendensfeer.

Wat er in de toekomst gaat gebeuren is nog open, maar toch niet helemaal; het kan namelijk mede afhangen van wat JIJ graag wilt.

Om een idee te krijgen van wat JIJ allemaal leuk vindt om te doen kun je hier klikken voor een persoonlijk invulpapier.

=> Het is fijn als je je antwoorden naar ons mailt; we zijn er heel blij mee en ze komen goed van pas bij het plannen van nieuwe Liefdesacitiviteiten.

Veel plezier in de Liefdebeweging!

 

Blijf op de hoogte!
Wil je graag op de mailinglijst? Meld je hieronder gratis aan voor de nieuwsbrief dan krijg je voortaan persoonlijk het laatste nieuws over dit grote avontuur.