Crowdfunding

Crowd funding 350x350Bo en de Babes wordt uitgegeven door Boekcoop, de coöperatieve uitgeverij binnen kunstenaarscollectief OnderstroomBoven. Hein heeft mede aan de basis van beide gestaan.

Zelf zegt hij hierover: ‘Ik geloof in de kracht en mogelijkheden van groepen en netwerken, nieuwe vormen van samen leven, werken, spelen en zaken doen, zoveel mogelijk buiten de euro-economie om. Het is prachtig wat we nu met de Boekcoop al neer kunnen zetten, en we bestaan pas twee jaar. Ik ben bijzonder blij met alle hulp die ik krijg, van zoveel goede vriendinnen, vrienden en collega’s, en ook van mijn moeder, broers, schoonzussen en verdere familie, in zoveel fijne groepen, clubs, vriendenkringen…’ 

Dank jullie wel! Uit het diepst van mijn hart. Zonder al jullie hulp en vertrouwen had ik deze weg nooit kunnen gaan.

Nu sta ik aan het begin van een nieuw avontuur, groter en spannender dan ooit tevoren, en toch voel ik me steeds rustiger en blijer. Alles stroomt vanzelf. Ik voel me geleid en gedragen door Liefde.

Bo en de Babes komen op de juiste tijd in de wereld, om precies te zijn om 16:55 uur op donderdag 21 april en vrijdag 22 april, tijdens de Kunstenaarsmarkt in Islemunda te Rotterdam. Vanaf dan kun je hun avonturen mee beleven, op papier, op je E-reader, je tablet, in je dromen en wensen…

Ik ben nu zeven jaar bezig met Bo en de Babes, en ik kan wel zeggen, dit verhaal heeft mijn leven nu al totaal veranderd. Vergeleken met 2009 voel ik me nu zoveel sterker, doelbewuster, vrijer en blijer, heerlijk! En ik heb JOU en Jango nog niet eens fysiek ontmoet… dat wordt nog veel leuker.

Eerst is het nu zaak dat het boek mooi uitgegeven en groots gepresenteerd wordt. Daar wordt momenteel volop aan gewerkt binnen Boekcoop, Promonality en Theatergroep Kijk mij nou, met ondersteuning van Theater Islemunda en spirituele winkel Mystiek te Rotterdam. Veel daarvan gebeurt in de sfeer van vriendendiensten; dat is heel fijn. Maar er zijn toch al de nodige kosten gemaakt en dat worden er zeker nog meer, voor de drukker, de promotie, aankleding van de ruimte, de catering, de… Het is fijn als die kosten door zoveel mogelijk mensen samen gedragen worden. Tenslotte gaat Bo en de Babes over de kracht van de liefde, en is er al een Liefdebeweging aan het ontstaan.

Binnenkort kun je hier een concreet crowdfundingsplan vinden, met allerlei mogelijkheden om iets bij te dragen, in €€ en/of in natura. Want je hulp bij bepaalde klussen en activiteiten is ook heel welkom, en dat kan op allerlei manieren. Ook daarover spoedig meer.

Uiteraard kun je dan ook lezen wat je zoal terug kunt krijgen. Want voor niets gaat de zon op, nietwaar?
Het is fijn als geven en ontvangen in evenwicht zijn, als je je gezien voelt en gewaardeerd voor je bijdrage, in wat voor vorm dan ook. Dat principe vind je binnenkort terug in het crowdfundingsplan. Nog éven geduld alsjeblieft 😉 Alles op het juiste moment.

Als je het leuk vindt kun je nu al een bedrag naar keuze overmaken op:

NL60 INGB 0004 0321 03,
ten name van H.O. van Elteren,
Potgieterstraat 9, 6573 CC Beek-Ubbergen,
onder vermelding van ‘Bijdrage Bo en de Babes’
Woon je in het buitenland, dan komt er nog deze BIC bij ‘INGB NL2A’.

Hartelijk dank!

Nogmaals heel veel dank voor al jullie aanmoediging en ondersteuning; ik ben gelukkig dat ik dit pad kan gaan en steeds meer kan delen met jullie. Het is nu al zo fijn en het wordt nog veel leuker, voor ons allemaal. Daar geloof ik in; daar ga ik voor, in Liefde.

Hein, Valentijn 2016

 

Wil je niks missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!
Wil je graag op de mailinglijst? Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief dan krijg je voortaan persoonlijk het laatste nieuws over dit grote avontuur.