Bo en de Babes

Bo en de Babes omslag 600x600Een fladderaar in het spirituele wereldje heeft al zóveel meegemaakt met vrouwen, maar nooit verwacht dat zijn wereld nog eens zo grondig zou veranderen. Waarom verstoort die vervloekte baby zijn illusies toch steeds? Tot hij beseft: liefde is toch iets anders dan vadertje en moedertje spelen… Maak zijn zachte landing mee in boekvorm.
Bo en de Babes: een moderne roman over liefde, speelsheid en bewustwording, sterke vrouwen, kwetsbare mannen en vrijgevochten kinderen, tegen een achtergrond van zomerse festivals, sjamanistische reizen en puur natuurlijke campings met veel zwemwater.
Een universeel verhaal over vrouwen en mannen, verlangend naar innerlijke bevrijding en heelheid, die juist in deze tijd van harte kiezen voor passie, zorgzaamheid en plezier.
Bo en de Babes: de eerste roman voor volwassenen van deze tijd door Hein van Elteren, die al de nodige bekendheid verwierf met zijn spirituele jeugdboeken ‘Kleuren in de lucht‘, ‘Het grote kleurenspel‘, ‘Dromen van de Tijdgrot‘ en ‘De jongen van de zee, de zee‘. Tevens is Hein de inspirator van project Kinder-Avonturenland voor eigen-wijze gevoelige kinderen en hun ouders.
Bo en de babes zal je kijk op de Liefde geheid veranderen. Je lacht om je eigen teleurstellingen, je ontdekt steeds beter wat je dan wel wilt en… je GAAT ervoor!

Bestellen/voorinschrijving
Binnenkort kun je al je eigen unieke exemplaar bestellen, genummerd en gesigneerd. Klik hier om te bestellen of voor de voorinschrijving.