Liefdetarot met Bo en de Babes op Healing Earth Festival

Healing-Earth-Festival-11Verrassende groepsworkshop in cocreatie

# Bo en de Babes: een zomerse roman over liefde, festivals en bewustwording. Een lachend hart onder je riem als je nog steeds gelooft in Liefde; een leuke rode draad voor een spannende workshop waarin ook Tarot gespeeld wordt. Ontdek je eigen liefste wensen, voor jezelf, elkaar en de wereld, en deel ze met anderen op dezelfde golflengte. Samen maken we een vrolijke quantumsprong.

 

”Bo en de Babes” is verschenen op 21 april en vanaf nu verkrijgbaar!

Bo en de Babes omslag 600x600“Bo en de Babes” is verschenen op 21 april. Winkelprijs € 24, 50. Op dit moment nog alleen verkrijgbaar door overmaking van € 27,50 (incl. porto) op NL14 ASNB 0708 2676 53 t.n.v. H.O. van Elteren, Beek-Ubbergen, onder vermelding van BO, je NAAM en POSTADRES. Zodra het geld ontvangen is wordt het boek je toegestuurd, gesigneerd en wel ==> Wil je er een speciale naam in laten zetten? Vermeld dat in je overboeking of stuur apart een mailtje naar heinster@hetnet.nl. Bedankt en veel leesplezier!

Weer een stap dichter bij Bo en de Babes in boekvorm: een nieuwe flaptekst

Bo en de Babes omslag 600x600Vandaag in de trein schreef ik een nieuwe flaptekst voor Bo en de Babes:

Een raadselachtige vrouw brengt Bo in vervoering, maar confronteert hem ook met het donker van zijn angsten. Hij ontdekt steeds meer krachten, in haar en in zichzelf, die soms flink strijdig zijn.
Wat moet hij daar toch mee aan?

Ondertussen heeft hij succes met zijn werk in de wereld van sjamanen, schedelhandelaren en nieuwetijdsfestivals. Niet dat hij overal in gelooft, maar dat hoeft ook niet; hij beleeft dingen waar hij niet omheen kan. Gaandeweg duikt hij dieper in het raadsel van zijn liefdespijn.

Tijdens een zomercursus in Frankrijk, in een fijne groep met een wijze begeleidster, opent Bo zichzelf voor de grote Liefde met een vrouw en voor het ouderschap. Dit gebeurt met hulp van krachtdieren en trancereizen en met veel humor. Ook de omgeving helpt mee: een ontoeristische naturistencamping waar het heerlijk zwemmen is. Jong en oud(er) bloeien op, vakantie vierend in de vrije natuur. Angsten smelten moeiteloos weg en Bo staat steeds sterker in zijn ware kracht en gevoeligheid. Een nieuw leven ligt voor hem open.

Spectaculaire stuntpresentatie van ‘Bo en de Babes’ in Rotterdam op 4 juni!

Mystiek RotterdamOp Zaterdag 4 juni, 14.00-17.30 een heuse stuntpresentatie met straattheater bij spirituele winkel Mystiek, hartje Rotterdam, Schiedamse Vest 79, hoek Witte de Withstraat, omringd door drukke terrassen. Prachtige plek voor een stuntpresentatie met straattheater.

Mystiek bestaat dan 20 jaar! Hoe groter geest, hoe groter feest 😉 Uitgeverij De Boekcoop is vertegenwoordigd met een aantal auteurs. Natuurlijk zijn Bo en de Babes aanwezig, in vele verrassende vormen, onder meer met medewerking van Theatergroep Kijk mij nou.

 

Voor meer info over deze spectaculaire promoactie klik hier!

Wereldprimeur: boeklancering Bo en de Babes in op 21 en 22 april in Rotterdam!

Bo en de Babes omslag 600x600

Grootse presentatie van het boek ‘Bo en de Babes’ met kunstenaarsmarkt en een voorstelling door theatergroep ‘Kijk mij nou’.

Laat je overdag verrassen en betoveren door een bonte groep artiesten tijdens de kunstenaarsmarkt en in de avond door een heuse theatervoorstelling geïnspireerd op Bo en de Babes.

Lees meer>

 

15.00 – 18.00 Kunstenaarsmarkt door collectief OnderstroomBoven

Laat je verrassen en betoveren door deze bonte groep artiesten:

 • Ewout Storm van Leeuwen presenteert o.a. zijn Eco-Fiction reeks Het verscholen rijk;
  Sarah Morton schreef o.a. Wat je niet verteld is… over onbegrepen gedrag van kinderen;
 • Wiebe van Terwisga maakt ter plekke surrealistische sprookjesachtige kunst;
 • Luc Sala schrijft non-fictie over cyberspace, psychedelische reizen en de verbonden stad;
 • Dorothee Helmert biedt Berenholremedies, dans en muziek voor kinderen en ouders;
 • Sanatan de Jongh Swemer schreef Onderweg… Avonturen en inzichten van een zelfzoeker;
 • Promonality blijft verrassen met flitsende promotie op vele doelgerichte manieren;
 • De Apegapers, een creatieve dichters- en muziekbende, maakt levende religie en poëzie;
 • Boekcoop, de uitgeverij van OnderstroomBoven, brengt al deze bijzondere boeken uit;
 • De Liefdebeweging, gaat tijdens de kunstenaarsmarkt hartverwarmend van start;
 • Hein van Elteren presenteert Bo en de Babes, satirische erotische fantasy, maar de werkelijkheid blijkt altijd weer anders, opwindender én leuker 😉
  Lees meer>

 

16:55 Grootse presentatie Bo en de Babes

In boekvorm en wie weet welke vormen nog meer 😉

Voor de duidelijkheid: donderdag 21 april is de echte presentatie, maar voor iedereen die dan niet kan, gebeurt het vrijdag 22 nog eens en minstens zo spectaculair 😉

 

18.00 – 20.00 Lekker eten bij Brasserie  Op Zuid

Je kunt voor maar €10 lekker eten in Brasserie Op Zuid, ook gevestigd in theater Islemunda; ook vegetarisch en andere diëten. Reserveren van een maaltijd uiterlijk 2 dagen van tevoren: heinster@hetnet.nl of 024-6843736.

 

20.00 Theatervoorstelling door Kijk mij nou

Met daarin bepaalde elementen uit Bo en de Babes.

Wanneer:  Donderdag 21 en vrijdag 22 april
Waar: Theater Islemunda, Rotterdam-Lombardijen
Aanvang: Vanaf 15:00 uur
Reserveren: Klik hier om te reserveren voor de avondvoorstelling ‘Wendy’s Atelier’ door Stichting ‘Kijk mij nou’.

De kunstenaarsmarkt en de wereldpresentatie van Bo en de Babes zijn vrij toegankelijk. Voor meer info over deze spectaculaire promoactie klik hier!